mandag den 30. marts 2015

København / Lodnon / Berlin / New York City

Her på det sidste har jeg været lidt rundt i verdenen.
Først tog jeg tilbage til Danmark, hvor jeg hyggede med familie og venner. Det var rigtig skønt at se dem alle, og være endel af den danske-unge kultur igen. 
Vejret var virkelig dejligt med solskin og blomster der spirede, der lå stadig høje snedriver i Pennsylvania, da jeg forlod skolen.
Jeg fik også cyklet et par gange ind til købehavns gader, hvor jeg fik tage nogle billeder med mit Pentax kamera. Distance forholdene i Danmark er virkelig små og overkommelige, hvis man har en cykel kan man komme vidt omkring. Glæder mig til at vende tilbage til sommer, hvor der er lange danske sommerdage. 

Efter 2 uger i Danmark, tog jeg et smut til London, hvor jeg besøgte min gamle roommate fra Grier, og min veninde, som jeg jeg boede i hus med sidste år på Grier. Mackenzie og Ambar viste mig lidt rundt, og vi fik da også nydt noget te på nogle cafeer. 
Den sidste dag så jeg The Alexander McQueen exhibition "Savage Beauty." på V&A museum. Det var en virkelig inspirational udstilling, han viste blandt andet en kjole, som lignede skyer.
derefter tog jeg til en fantastisk foto udstilling på det historiske natur museum. Det er jo sindsyg, hvad kameraer kan fange, det er jo bedre end hvad øjet kan se. 
Så hvis du er i london før d. 22 maj, synes jeg da at du skal tage tid til at se den foto udstilling. 

Var hjemme i Danmark en dag, som jeg brugte sammen med mine forældre. Vi tog på Lousiana, for jeg ville gerne se den irske photographer Richard Mosse, som har en udstilling til d.25 maj.
Det var en virkelig smuk of tragisk udstilling. Det er en udstilling der SKAL ses. Han Fortæller historien smukt og tragisk om civil krigen i Congo også viser han den store kontrast af naturen og krig via en kreative film og billeder.

Da jeg skulle tilbage til New york, missede jeg mit connection fly til London, så jeg var strandet i Berlin i en dag. Men det var ikke helt dårligt, for jeg fik set Berlin muren og Brandenburger. Også kan jeg egentlig også meget godt lide at være alene og udforske en ny by.  

Fløj fra Berlin kl. 7 om morgen, hvor jeg så mellem landede i Istanbul, så det var en lang tur til New York. 

Var i New York i omkring to dage før jeg tog tilbage til Grier i Pennsylvania. I New York fik jeg løbet langs East River og gået lidt rundt i byen. 

Håber i alle har det godt! Også ses vi jo til sommer:)

Kærlig hilsen 
Lærke 
Anmeone og jeg tog ned til Furesøen en af dagene jeg var hjemme i DK, vi kom lidt for sent, så solen var næsten gået ned, før vi kom ned til søen. Men jeg fik taget nogle hurtigt shots af solnedgangen.


Mine to veninder skulle til deres art klasser, så jeg brugte det meste af dagen med at hænge ud med mig selv. Det var også hyggeligt nok, som i nu ved kan jeg godt lide at være alene, så det var jeg helt okay med. Her sad jeg og fik morgenmad, og observerede spænende mennesker, som gik forbi.


Aftensmad med Mackenzie:)


Natural history museum. Den her street musician spillede på sin trompet, og hver gang han spillede, kom der ild ud af hans trompet. 


Det obligatoriske turist billed. Ambar's handstand. 
The universal circle.


Kenzie, Ambar og mig.Berlin muren.Bradenburger i Berlin. 
Berlin Muren.
1 kommentar:

  1. Finally, an interesting note!
    And beautiful pictures.
    Yours Toiv.
    uusi-alku-kinia.blogspot.com

    SvarSlet