tirsdag den 27. maj 2014

Alice In Wonderland -Prom


Alice in Wonderland –Grier Prom 

Endelig kom weekenden, som alle pigerne havde glædet sig til for flere måneder.
Alle havde planlagt i de mindste detaljer, hvilken kjole, frisure og alt det der nu hører til et Prom.
Jeg havde købt min kjole i Nordstrom da jeg var i NYC i the Springbreak, den var lang og rosa farvet. Min roommate satte mit hår, med et hårbånd. Nogle af pigerne gik all out med spray tan, pedicure, manicure, makeup artister og frisører til at farve of sætte håret. (En af pigerne fortalt mig at hun havde brugt 300 dollars uden kjolen, bare på at gøre sig klar! Lidt sindsygt, men åbenbart normalt for et prom).
Mackenzie og jeg  gjorde det rimelig enkelt og billigt, vi lagde selv neglelak, satte håret og lagde makeup. Dress up parten er nok halvdelen af det sjove i at tage til Prom, for du hører musik og er bare generelt glade og excited for aftenen.

Alle pierne var virkelig flotte i alle deres farverige kjoler, da vi fik taget billeder med hinanden. Derefter kørte vi til Kasinoet, hvor the prom blev afholdt. Det var virkelig flot pyntet op, med blomster og lyskæder og stemning var meget wonderland ish.
Maden var også rigtig god, der var et frugt bord, chokolade fondue, cupcakes, pizza, salat og meget mere.    
Siden jeg går på en pige skole, var der flest piger, men der var også drenge fra de to andre drenge skoler, som vi holder events med. Så det var meget festligt, men jeg nød nu mest bare at være sammen med mine veninder hele aftenen.

Knus J

Her er nolge indblik fra aftenen <3 Håber i kan lide dem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar