onsdag den 13. marts 2013

Tiden flyver afsted!

100 dage?! 

Jeg har nu præcis været i New York City i 196 dage og jeg elsker det stadig!

Tid er noget mærkelig noget, nogle gange går den ekstrem langsomt og andre gange er den væk som et lyn.. 
Da jeg var yngre gik tiden langsommere og 1 hel time var nærmest 100 år og nu føles 1 time så kort. 
Jeg tror også det har noget af gøre med hvor meget man oplever, og derfor har de her 196 dage passeret rigtig hurtigt for mig, jeg prøver på at nyde hver eneste sekund, selvom det kan være svært at huske noget så simpelt. 
I dag havde jeg fri kl. 12 men blev på skolen for at snakke med min fotografi lærer, som jeg viste mine blog billeder til. 
Det tog ca. 1 time at scroll igennem dem alle igennem, han sagde at jeg skulle til at blive dokumentar fotograf (haha) pga jeg dokumentere mine oplevelser i billeder. 
Solen skinnede og vejret var perfekt! Mit humør stiggede lige 99% ekstra, alting er bare så meget lettere når solen skinner! 
Jeg glæder mig så utrolig meget til sommer der er præcis 80 dage til den første officiele sommer dag (1 Juni). 
Men tilbage til blog billederne, imens jeg srcollede igennem de mange billeder blev jeg husket på hvor mange ting jeg havde oplevet her i 2012 og 2013, det er jo helt sindsygt hvor mange oplevelser jeg har haft på så kort tid, og det er jo heller ikke alle mine oplevelser jeg blogger. 
New York City er jo en oplevelse i sig selv af at været en del af, bare hverdagen er udover det normale. 
Jeg er stadig så taknemlig over at jeg fik denne her chance for at opleve sådan noget her og kun er 16 år. I dag var jeg ude at løbe nede ved East River også tænkte jeg også bare "det her er livet" Jeg er stadig helt forundrede over byen, for der altid noget at lave og man misser intet. 

På fredag får vi Springbreak som vi har i to uger, så jeg skal være hjemme i byen i den første uge og den anden uge tager jeg til Washington DC og Philadelphia sammen med USA Belo som jeg også tog til Hawaii med. 
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde en masse ny udvekslingsstudenter, som kommer fra The West Coast. 
Ellers nyder jeg bare livet og glæder mig så meget til sol og sommer! 
Jeg var også til D.A.D koncert downtown her i søndags med Jessie, men det blogger jeg om senere for jeg syntes mit "100 dage" skulle have sit eget indlæg :) 

Knus. 
Ps. Håber i alle har det godt i Danmark

     

1 kommentar:

  1. Fandt lige din blog og har læst alle sine indlæg. Du udlever min drøm! Har været i NY to gange og elsker byen så meget! Jeg vil helt vildt gerne bo der efter gymnasiet (går i 9. Klasse)

    Kan rigtig godt lide din blog og håber du nyder turen:)
    Glæder mig allerede til dit næste indlæg :))

    SvarSlet